Traject

Het eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur. U vertelt in een ontspannen sfeer over uw klachten en ik stel vragen om een zo goed mogelijk beeld van u te krijgen. Samen bepalen we wat het doel van de behandeling is.

Op dit totaalbeeld van u en uw klachten schrijf ik een homeopathisch geneesmiddel voor. U krijgt dit toegestuurd met een uitvoerige gebruiksaanwijzing erbij. Zo weet u precies welk homeopathisch middel u krijgt.

consult Klassieke Homeopathie

Begeleiding

Aan de volgorde waarin uw klachten verdwijnen kan ik beoordelen of het homeopathisch middel goed werkt. In vervolgconsulten beoordeel ik dit en kan ik de behandeling bijstellen als dat nodig is. De praktijk is altijd bereikbaar en in geval van afwezigheid wordt door een collega homeopaat waargenomen. Zo hoeft u niet te wachten als er vragen of problemen zijn.

consult Klassieke Homeopathie

Kinderen

Voor zowel volwassenen als voor kinderen vind ik het belangrijk dat men zich prettig voelt tijdens een consult. Jonge kinderen kunnen hun gevoelens nog niet zo goed verwoorden, maar ze wel in een spel laten zien. Hiervoor heb ik materialen in de praktijk. Samen bekijken we wat op dat moment gewenst is.