Profiel

Interesse voor mensen is altijd al mijn drijfveer geweest om mensen te begeleiden tot een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Als HBO verpleegkundige werkte ik ruim 23 jaar met veel plezier in alle velden van de gezondheidszorg. Hierdoor heb ik veel kennis van diverse lichamelijke en psychiatrische ziektebeelden en van de reguliere behandelingen. Ook heb ik veel ervaring in het begeleiden van kinderen en volwassenen.

praktijk Marian van Diem

Eigen praktijk

Sinds 1998 heb ik een eigen praktijk als gediplomeerd klassiek homeopaat. Met klassieke homeopathie heb ik een instrument in handen wat mensen kan bevrijden van klachten en helpt in hun groei zodat ze beter om kunnen gaan met problemen. Zo kunnen mensen hun leven leiden op hun eigen manier en die goed is voor henzelf en anderen.

Cliënten

In de omgang met cliënten vind ik een ontspannen sfeer en samenspraak belangrijk. Als de cliënt duidelijkheid heeft over het doel en de mogelijkheden van de behandeling, kan hij of zij zelf bepalen wat er nodig is.

Marian van Diem

Deskundigheid

Ik vind deskundigheid belangrijk. Daarom blijf ik me als persoon en als homeopaat ontwikkelen. Ook houd ik me intensief bezig met de wereldwijde onwikkeling en professionalisering van de klassieke homeopathie door het volgen van nascholingen en bezoeken van seminars.                                                 

Samenwerking

Door mijn ervaring in de reguliere gezondheidszorg ben ik een voorstander van samenwerking tussen homeopaat en artsen. Homeopathie en de reguliere gezondheidszorg kunnen elkaar vaak goed aanvullen. Ik kan u hierover informatie en advies geven.